Ри Ри Ра е стая за игра. Място, където деца и родители общуват свободно, играят и се забавляват! И откриват света като песен: ра-ра-ри... ри-ри-ра

КОНТАКТИ И РАБОТНО ВРЕМЕ

_________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
РИ РИ РА - ЕДИСОН - ж.к. Яворов >>> - свободни места!
__________________________________________________________________________

петък, ноември 20, 2009

На гости - сладки, сладки снимки, сладки думи



Всичко се случи по план, та и с добавка - много сладки бебета и малко кисели децибели:)
За начало замесихме многообещаващото тесто за сладки с овес. Али, Ради, Константин и Момчи помогнаха много при забъркването на брашно, стафидки, орехи и шоколад, а печката пое да довърши доброто дело.
След паузата, в която стаята се изпълни с още гости, се събрахме около снимки и думи от РиРиРа занятия, които заедно с майчетата подредихме в албум. Това беше хубав повод да разкажем и покажем на новите си познати хубави моменти от стаята.
Бебе Ива на 2 месеца силно опонира на сладката раздумка и внесе лек смут в стаята.
Току-що опечените сладки с дъх на канела и моливи и лист хартия успяха да оправят кризисната ситуация.
Така завърши последният ден от отворената седмица в РиРиРа. Но вратите остават широко отворени, за всеки, които иска да сподели сладките мигове по отглеждането на собственото дете със сладките посетители на стаята за игра.

2 коментара:

  1. 150 гр. размекнато масло се разбива с 1 ч.ч. кафява захар, и се добавят две яйца. Във втори съд се смесват 2 ч.ч. брашно, 1 ч.ч. овесени ядки, 1 ч.л. бакпулвер, стафиди, орехи начукани, шоколад тъмен на малки парченца, канела 1 ч.л., и се разбъркват. "Мократа" и "сухата" смес се объркват в едно, тестото трябва да е меко и лепкаво, и със супена лъжица/на занятието се получи доста сухо и въртяхме топки и "кюфтета"/ се поставят отделните сладки върху хартия за печене. След 12 мин. при 200С са готови за ммммм, може ли още една?

    ОтговорИзтриване