Ри Ри Ра е стая за игра. Място, където деца и родители общуват свободно, играят и се забавляват! И откриват света като песен: ра-ра-ри... ри-ри-ра

КОНТАКТИ И РАБОТНО ВРЕМЕ

_________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
РИ РИ РА - ЕДИСОН - ж.к. Яворов >>> - свободни места!
__________________________________________________________________________

четвъртък, ноември 19, 2009

Здравей!



Занятието в четвъртък имаше тайната мисия да събере хубави идеи за занимания с малки деца от записалите се за участие майчета. Благодарим на всички, които споделиха с РиРиРа как най-добре се забавляват, когато са с мъничетата си. Остава поканата ни да споделят едно такова забавление и с всички дечица в стаята.
Петя ни поведе към усмихнато занятие като за начало си казахме по едно ведро Здравей + комплимент, а след това заплетохме възел от ръце, за да го разплетем с внимание един към друг.
Много любима дейност според анкетата се оказа рисуването с ръце, затова както бяхме обещали, осигурихме достатъчно количество боя, за да поцапкат гостите на воля.
Последва фина бижутерска работа с макарони. Малките с помощта на мамите нанизаха шарени гердани и гривни, които горди отнесоха вкъщи. За да разкажат, надяваме се, за приятни нови запознанства и два неусетно отлетели часа в РиРиРа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар