Ри Ри Ра е стая за игра. Място, където деца и родители общуват свободно, играят и се забавляват! И откриват света като песен: ра-ра-ри... ри-ри-ра

КОНТАКТИ И РАБОТНО ВРЕМЕ

_________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
РИ РИ РА - ЕДИСОН - ж.к. Яворов >>> - свободни места!
__________________________________________________________________________

неделя, април 17, 2011

РиРиРа годишнина


Точно преди една година започна занималнята на РиРиРа в Лозенец. Тогава Петя проведе първото си занимание с шестте деца и майки, на което заедно направихме зелен крокодил от хартия.

Постепенно по време на заниманията в следващите дни майките започнаха да изчезват за все по-дълго време, а с децата оставаха по една-две от тях и Петя. Децата, които бяха идвали редовно на групите за игра не плачеха и не търсеха майките си. Те се чувстваха като у дома.

От онези първи стъпки изтече много време и много неща се промениха. Постоянно се учим от грешките си. Нови семейства се присъединиха към нас, някои от старите се отказаха, някои деца започнаха да идват по цял ден. Оказа се, че заспиването не е проблем.

Програмата ни става все по-разнообразна. Вторник, сряда и четвъртък е Петя. Всеки петък слушаме Бебешка музика с Елица. Сменихме няколко учителки докато намерим идеалната учителка за понеделниците - и така вече си имаме и Лили - логопед.

По случай годишнината решихме да направим едно освежаване на стаите и с помощта на част от родителите и Елица то се случи - вече сме със стени в цвят лимонов крем и кухня в грууви жълто-зелено. Засадихме най-накрая и малко цветя на двора (каним се от преди една година:). Ани подари чудесна червена люлка.

Гледаме с оптимизъм напред и продължаваме да се променяме.



Няма коментари:

Публикуване на коментар