Ри Ри Ра е стая за игра. Място, където деца и родители общуват свободно, играят и се забавляват! И откриват света като песен: ра-ра-ри... ри-ри-ра

КОНТАКТИ И РАБОТНО ВРЕМЕ

_________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
РИ РИ РА - ЕДИСОН - ж.к. Яворов >>> - свободни места!
__________________________________________________________________________

понеделник, август 23, 2010

РиРиРа на Беглика Фрий Фест 2010

БЛАГОДАРИМ НА ЗА ПОКАНАТА,
НА СЕМЕЙСТВАТА НА ИВА, НАСЕТО И АНИ ЗА СТРОЕЖА НА ДЕТСКАТА, НА ПЕТЯ И ИРА ЗА ХУБАВИТЕ ИГРИ И ЗАНИМАНИЯ, НА ОЛЯ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА, НА ВСИЧКИ, КОИТО НИ ПОВЕРИХА ДЕЦАТА СИ ИЛИ ПОИГРАХА С ТЯХ В НАШИЯ КЪТ! ЕТО МАЛКО СНИМКИ:

ДЕТСКАТА


ИГРИТЕ



КЪТ ЗА РОДИТЕЛИ И ДЕЦА

ПРЕЗЕНТАЦИЯТА ЗА РОДИТЕЛИ НА ОЛЯ ОТ ЕСТЕСТВЕНО


още снимки >

по-подробно за Детската и Беглика тук >>


Един хубав отзив:

Искам да ви кажа, че съм безкрайно възхитена от това, което бяхте организирали на Беглика. Шапка ви свалям, беше изключително креативно и занимателно. Много се радвам, че има такива хора като вас, благодаря ви, че направихте феста незабравим и приятен за моето дете!
Поздрави!

Благодарим Ви и ние! Беше доста екстремно начинание - да се опитаме да сътворим и организираме нещо в гората, и то заедно с нашите деца, които са още доста малки. Но и един засмян детски поглед или вдъхновен родител да има - значи си е заслужавало всички вложени усилия и емоции :))))
Поздрави и от нас!

1 коментар:

  1. Искам да ви кажа, че съм безкрайно възхитена от това, което бяхте организирали на Беглика. Шапка ви свалям, беше изключително креативно и занимателно. Много се радвам, че има такива хора като вас, благодаря ви, че направихте феста незабравим и приятен за моето дете!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване