Ри Ри Ра е стая за игра. Място, където деца и родители общуват свободно, играят и се забавляват! И откриват света като песен: ра-ра-ри... ри-ри-ра

КОНТАКТИ И РАБОТНО ВРЕМЕ

_________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
РИ РИ РА - ЕДИСОН - ж.к. Яворов >>> - свободни места!
__________________________________________________________________________

петък, октомври 02, 2009

Седянка - бъбрянка с Ива

Хубава седянка-бъбрянка беше замислило Ивето за майчетата, побутна ни с въпросчета да споделим какво е уютно, топло, за миризмата вкъщи и кога е весело. Но малкото Райче реши да извади мама-водещ от бъбрянката, и тогава оставихме мъничетата да ни поведат с изречени думи върху лист хартия - Галка нарисува рибка, Раденце разля "уда", и потече разказ по пътечка, за рибки тръгнали към дискотека...Али ги нахрани с мляко, както обича котето в двора, за да имат сили за танци. Маймунката на Яна им посочи с немито пръстче мястото: цветните кутии на РиРиРа. Малко музика и рибките разбраха, какво е детска "екатеката" - настроение, танци на две педи над земята и по едно сокче, от заведението ;)!

С нас бяха Драга и Галка, Мими и Мира, Вера и Яна. Благодарим на Мими за снимките!

3 коментара:

  1. Галка много хареса седянката, която беше доста танцувална към края си. Каза, че и харесват много "децата и майките" и Стаята за игра вече е с кодово име "при децата и майките".
    Попитах я, коя майка и е харесала най-много, а тя отговори "Една кака с червена рокля и спусната коса, която скача тооолкова високо!" (Ани, май това си ти). Попитах я "Ами аз не ти ли харесах?",а Галка отговори "Ти си мой!" :)

    ОтговорИзтриване
  2. Открих пътечката на приказките които се настаняват при мен и малката ми Яничка вечер, във вашата Седянка Бъбрянка....историята просто се случва и ни води, без да знаем на къде, кога какво ще се случи и кой ще се намеси ,,,,, дано успеем скоро да се организираме и присъединим във вашите игри, с наши идеи и герои:))))

    ОтговорИзтриване
  3. На Яничка шишето за вода я чака скрито зад една жаба на шкафа в стаята...Галка този път не остави принцеска гривна:)
    Много ще се радвам да се видим пак.
    В събота и неделя сме на еко-празниците, да творим в Бели брези и Борисова градина от "отпадъци"

    ОтговорИзтриване