Ри Ри Ра е стая за игра. Място, където деца и родители общуват свободно, играят и се забавляват! И откриват света като песен: ра-ра-ри... ри-ри-ра

КОНТАКТИ И РАБОТНО ВРЕМЕ

_________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
РИ РИ РА - ЕДИСОН - ж.к. Яворов >>> - свободни места!
__________________________________________________________________________

сряда, април 01, 2015

СЕРЕНДИПИТИ

Колко е забавно да влезеш в блог, в който не си публикувал от хм, хм 2 години. Последната ни новинка е била от март 2013 г.
Март 2015 г. хубавите новини са много. Толкова много родителски кооперативи в София например, че се роди ново интересно пространство за общуване насочено специално към родителство, позитивно възпитание и образование - цветно и отворено за нови идеи - СЕРЕНДИПИТИ - пространство за общуване на бул. Цар Борис III 99-101. Точно някак серендипитско се почувствах като отворих за редакция ри-ри-ра блог - откриваш съкровища неподозирани позабравени.

Родителските кооперативи търсят своето продължение и в модел на училище даващо творческа свобода и избор и на учители и на ученици. Едно отворено училище - тук може да намерите малко повече информация за проекта "Направи училище", който се опитва да прокара път за демократично образование и в България.

И е толкова вълнуващо, че във всичко това има и мъничко мая от Ри-Ри-Ра - стая за игра...

Няма коментари:

Публикуване на коментар