Ри Ри Ра е стая за игра. Място, където деца и родители общуват свободно, играят и се забавляват! И откриват света като песен: ра-ра-ри... ри-ри-ра

КОНТАКТИ И РАБОТНО ВРЕМЕ

_________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
РИ РИ РА - ЕДИСОН - ж.к. Яворов >>> - свободни места!
__________________________________________________________________________

вторник, декември 08, 2009

РиРиРа пее и прави елха


Направихме си страхотна, сладка, малка елхичка от един тубус от хартия за плотер, на който нанизахме продупчените филцови панери - в нормални дни те красят стената на РиРиРа като големи зелени цветя. Забучихме така получената елхичка във "фундамент" от кашон пълен с пясък. Е, децата малко разхвърляха и щурееха през това време, но си намериха достатъчно занимателни игри, за да ни оставят да творим по елховия въпрос. Мисля, че можем да се състезаваме за най-еко елха - нито ще купим нещо, нито ще изхвърлим нещо - всичко ще се използва след празниците пак.
Ели разказа на децата кой е Дядо Коледа и как чака ли чака да му напишем писма. Започнахме да облъчваме децата с коледни песнички - най-много им допадна песента за Дядо Коледа - Зън, зън, зън, зън, зън, зън, кой е вън... Тихо се сипе белият сняг им беше твърде приспивна, а отделно Руми ни накара да изпеем три пъти Where is Thumb Kin (хита на сезона)- много й харесва как си крием ръцете зад гърба и после си показваме пръстите. Научила се е да казва "ПАК!" и ние какво да правим - изпълняваме музикалните желания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар