Ри Ри Ра е стая за игра. Място, където деца и родители общуват свободно, играят и се забавляват! И откриват света като песен: ра-ра-ри... ри-ри-ра

КОНТАКТИ И РАБОТНО ВРЕМЕ

_________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________
РИ РИ РА - ЕДИСОН - ж.к. Яворов >>> - свободни места!
__________________________________________________________________________

петък, ноември 27, 2009

Сърцето ми лети

Когато отлетят батериите на фотоапарата, разказваме и си представяте как около маса са седнали 5 майчета и 6 дечица, протягат напред ръце, напред и нагоре, разтварят пръсти и после ги свиват в юмрук. Разтварят и свиват. Отпуска се, свива се едно сърчице. Твоето сърце знае за всички твои чувства, за това, което обичаш, и за това , което не искаш, то знае всичко за теб.
В петък с ръце показахме какво е сърце.
Ако доближиш ръце с длани нагоре, като сложиш пръстите на едната ръка върху пръстите на другата - даваш от сърце. За да видим още по-добре това, ушихме овални ръкавички от шарени парчета плат за ръцете/ за кройка очертавате ръка с прибрани пръсти/.
Летящо сърце много малко хора са виждали, но ние си помогнахме с шалове. Шалът се закрепя към деколтето на мама, там където е сърцето й, преминава нагоре към раменете и обвива ръцете й до китките. Когато мама размаха ръце, лети на високо с широко отворено сърце, и вижда прекрасни неща - цветя, слънце, усмихнати деца. Когато мама прегърне усмихнато дете, ръцете се затварят за щастлив миг. Това е сърце изпълнено с любов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар